Novinky | Threshold

English Teachers in Prague Wanted!

Threshold Training Associates is currently looking for native and non-native English-speaking teachers for our in-company classes taking place in various locations around Prague. We are also looking for teachers for kids classes.More info about the vacancy can be found here >>>

Podzim 2018/19: Zápis do kurzů pro děti i dospělé zahájen

Nový školní rok se blíží...Studujte s námi cizí jazyky!Zápis do kurzů pro veřejnost na podzimní semestr 2018/19 je zahájen.V novém školním roce jsme pro vás vypsali návazné kurzy v časech, na které jste zvyklí, ale zároveň jsme pro vás připravili novinky.

Kurzovné od února 2018

Vážení studenti, rodiče a příznivci naší jazykové školy.Po více než 15 letech jsme se rozhodli o navýšení cen kurzovného, a to následujícím způsobem:Individuální balíčky budou navýšeny o 10,- Kč / 45 minut.Veřejnostní kurzy budou navýšeny o 5,- Kč / 45 minut.Věříme, že nám i přesto zachováte Vaši přízeň a budeme se na Vás těšit na našich jazykových kurzech.

Podzim 2017/18: Zápis do kurzů pro děti i dospělé zahájen

Nový školní rok se blíží...Studujte s námi cizí jazyky!Zápis do kurzů pro veřejnost na podzimní semestr 2017/18 je zahájen.Nabídka kurzů pro děti i dospělé a elektronické přihlášky: zde.Skupiny z minulého semestru pokračují ve stejný den a čas.

Letní angličtina pro děti

Hledáme dětské studenty, kteří by chtěli v červenci a v srpnu navštěvovat lekce angličtiny vedené našimi zkušenými lektory.Jako bonus děti dostanou 4x90 min. angličtiny ZDARMA – tyto lekce povedou budoucí učitelé, převážně rodilí mluvčí AJ, kteří se u nás budou učit "kouzlu" lektorské profese.

Jaro 2017: Zápisy do kurzů běží!

Kurzy v druhém pololetí se nám tento týden úspěšně rozběhly, a pokud jste se rozhodli do kurzů přihlásit až nyní, ještě není nic ztraceno!Do kurzů je možné se přihlašovat průběžně.Stačí vybrat si ten, který vám bude nejvíce vyhovovat, kliknout na tlačítko "Objednat" a vyplnit požadované údaje. Do výuky vás zařadíme ihned. Přehled kurzů na druhé pololetí naleznete zde.Těšíme se na shledanou!

Podzim 2016/17: Zápis do kurzů pro děti i dospělé běží

Přihlášku snadno vyplníte elektronicky přes naše stránky. Zahájení kurzů v týdnu od 19. 9. 2016. Skupiny z minulého semestru pokračují ve stejný den a čas. Těšíme se na shledanou!

TEFL Blogger Contest

Share your life-changing experience with future travelers and win an Amazon gift card! Find the information for the participants here:http://praguetefl.com/alumni/information-for-the-contributors/ Find the contributions here:http://praguetefl.com/alumni/blogger-competition/ Information for the Contributors Share your life-changing experience wit

Tradiční konference Asociace jazykových škol

Asociace jazykových škol (AJŠ), která sdružuje celkem 47 nejvýznamnějších jazykových škol z celé České republiky, uspořádala v sobotu 23. dubna na půdě Filosofické fakulty UK již pátý ročník konference Moderní přístupy ve výuce cizích jazyků. Navázala tak na tradici založenou již v roce 2012 bývalou asociací jazykových škol ACERT.

Květnový seminář firemní jazykové výuky

Pro velký zájem přidáváme květnový termín - nezmeškejte přihlašování.Seminář firemní jazykové výukyJazyková škola Threshold Training Associates s.r.o. si Vás dovoluje pozvat na:Vzdělání je to nejhodnotnější, co můžete svým zaměstnancům nabídnout. Nezáleží na tom, zda je to v rámci jejich kariérního rozvoje, či jako prostý benefit. Jazykovým vzděláváním dáváte svým zaměstnancům lepší šance na kariérní postup či uplatnění na mezinárodním trhu práce.

Pages